Gratis voedingstips

Gratis e-book: 12 alternatieven voor emo-eten

Je moet beslissen op enkele luttele seconden...  Neem ik iets of neem ik niets om te verorberen? Het moment overvalt je en als je dan geen alternatief klaar hebt, sta je machteloos tegenover dat ongecontroleerde snoep- of snack moment. Erna voel je je dan weer schuldig over je dieet en je overtuiging 'ik ben een emo-eter, ik kan het niet laten' is compleet. Weet dat emo-eten slechts een gedrag is, het is niet je identiteit. Wil je stappen zetten om komaf te maken met je hunker naar eten op die lastige momenten, vind dan via onderstaande link mijn gratis e-book 12 alternatieven voor emo-eten.Gratis online mini-cursus De 10 meest gemaakte dieetfouten

Als je je gevoelens als eens verwerkt via eten probeerde je wellicht al alles (lees: elke hype, elk crashdieet). En ja, heel wat diëten hebben gewerkt voor je. Zeker de zwart-wit diëten (ketodieet, proteïnedieet, ..) Maar... het mooie liedje duurde niet lang. Het jojo-effect lag steeds op de loer. Gevolg? Helemaal niet meer weten waar te beginnen en compleet verward in de put blijven zitten. Geen moed meer hebben voor de zoveelste poging. De vicieuze cirkel herhaalt zich en boort zich onverminderd verder tot diepe dalen op fysiek en mentaal vlak. Weet je, al het mooie begint in kleine stapjes. Focus eerst is op gezonde voeding zonder je al die druk op te leggen. 

Wil jij ontdekken welke valkuilen op het pad naar een gezondere voeding liggen? Je kan er maar van leren en weten welke weg je alvast niet moet nemen! De fundamenten van jouw gezonde voeding zijn het belangrijkst. Start alvast met het automatiseren van de goede gewoontes en ga aan de slag met mijn tips! 

Meld je aan in mijn academie (niet bang zijn, volledig gratis!) en kom zo tot bij mijn mini cursus, je kan er  adviezen lezen, audio beluisteren en mijn filmpjes zien. Gewoonweg omdat ik het je gun om gezonder te gaan leven en je fitter te gaan voelen, kortom herwin die levenskwaliteit! Blijf niet bij de pakken zitten. Kansen en hoop zijn overal! 

De juiste weg naar de academie en de gratis mini-cursus:


Eetdagboek voor jouw voeding/ dieet 

Een eetdagboek bijhouden is een ideale manier om je bewust te worden van je eetgedrag, zowel je sterktes als je zwaktes. Ga alvast nuttig aan de slag met het sjabloon in dit E-formulier. Je leert er vast wat uit, veel succes! 


Podcast Uit op eten over gezonde voeding & eetgedrag

Van een banaan in je oor tot ... een online diëtiste in je oor .

Beluister mijn podcast Uit op eten voor inspiratie en motivatie.gratis voedingstips - podcast

Blog/ nieuwsbrief

In de pen, geïnspireerd op mijn praktijkervaring, hedendaagse thema’s en oeroude wijsheden. Recht uit het hart en met een helpende overtuiging. Volvet van de tips.

Neem alvast een kijkje in de artikelparade via de blog-pagina. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief als je interesse hebt om mijn nieuwste hersenspinsel in je mailbox te ontvangen.Ik leer je graag kennen en sta te popelen om na te gaan hoe ik je kan helpen en of wij verder kunnen ‘klikken’.

Gratis voedingstips
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x