Verban de emo-eter in je via het online traject 'Gezond voeden, heerlijk voelen!'


Nooit genoeg tijd? Geen tijd om aan jezelf, je gezondheid en je gewicht te werken? En toch... wil je de rust ervaren van een voedingsgedrag én gewicht dat je onder controle hebt. 


Wij kunnen zo ontzettend zorgzaam zijn voor onze kinderen, man/vrouw, job, de hond, ons huis, ... De wereld rust op onze schouders. Als het kon zorgden we ook voor wereldvrede. Tja, wie wil dat nu niet?... Zoek ik voor jou de telefoonnummers van de wereldleiders op of gaan wij is samen zorg dragen voor JOU?! Wereldvrede start bij elk individu, net als vrede met jezelf en trotsheid op je lijf en leden, jouw imperium ;-)Is dit herkenbaar voor je?

 Je wil gewicht verliezen maar gezond eetgedrag volhouden in de dagelijkse drukte blijkt keer op keer moeilijker dan verwacht?

 Je verliest wel wat gewicht maar door een of andere gebeurtenis komt het jojo-effect weer op je pad. Je draait alsmaar in rondjes én je wordt ook letterlijk terug ronder...

 Je bent beschaamd, voelt je lui, hebt last van schuldgevoel. Door de faalangst blijf je dan maar bij de pakken zitten. Je gelooft er niet meer in dat rust op vlak van voeding en gewicht voor jou is weggelegd.

 Je wil niks gek, enkel een gezonder, fitter lichaam én de vrijheid om te genieten van je voeding en de gezellige momenten in je leven.

In mijn diëtistepraktijk komen maar al te vaak diezelfde hulpvragen naar boven.

 Ik zie je, ik voel je. 

Je bent niet alleen.


Wat jij wil is:

 een actieplan zonder omwegen. Niet te veel poespas maar een haalbare structuur in je voeding. Een sterke basis met een gezondheidsgarantie (GEEN dieethype).

 de kennis en kunde om je in dat voedingsplan vast te bijten, écht los van de overweldigende emoties.

  iemand die je gidst in moeilijke tijden (en ook meejuicht bij elke mijlpaal) zodat je appetijtelijk proeft van jouw overwinning!

 zicht op een duurzaam effect, de verlossing van overtollig gewicht en emotioneel ballast (lees schaamte, schuldgevoel en faalangst) in zicht.Lees wat men vertelt over mijn aanpak, de helden die je voorgingen aan het woord:

Testimonial Lut:

Suzy, ik ben je zo dankbaar voor je hulp om mijn eetgedrag en gewicht terug op punt te stellen. Ik had nooit gedacht dat ik er ooit nog in zou slagen. Ik ben blij om mijn gezondere levensstijl. Ik heb nu zo veel vertrouwen in mijn kunnen en mijn lichaam. Ik kan nu genieten van eten en terugvallen op mijn basisschema. Ik heb geleerd hoe ik mezelf op het juiste pad hou en mijn gewicht onder controle heb. Je coaching bracht me dat vertrouwen op een liefdevolle manier.


Testimonial Koen:

Het verlies van de bijna 20kg is zeker een mooi resultaat. Al vind ik de mentaliteitswijziging die ik heb gemaakt zeker zo mooi. Ik eet nu bewust en geniet veel meer van het eten. Het is niet eten om te eten maar ... eten én genieten.

Het totaalplaatje heeft mijn gedrag veranderd. De onderbouwde coaching die rekening houdt met mijn gewoontes heeft ervoor gezorgd dat de aanpassing gemakkelijk ging. Er werd goed gekeken naar wat wel en niet kan en hoeveel je van iets kan eten, al mag een koek of chocolaatje hier zeker niet in ontbreken. Door bewuster het chocolaatje/koekje te eten ben ik hier ook meer van gaan genieten en smaakt dit me nog eens zo goed!
Ben jij ook klaar om te gaan stralen, inside & outside?

Wanneer jij uit je eigen schaduw wil stappen (lees: verlies de emo-eet-kilo's) en wil gaan stralen, sta ik in mijn begeleiding garant voor:

 Het aanbieden van een helder stappenplan. Een persoonlijk voedingsschema dat je niet keer op keer moet overdenken. Gedaan met dieetkeuzes, stress en dieethypes!

 Je leert wanneer de emo-eter in je wakker wordt en je vermijdt zijn stiekeme aanval!

 Je stopt met jezelf te saboteren en de deur open te zetten voor de vijand ;-)

 Je krijgt vertrouwen in je voedingsplan en neemt de hordes met een strakke blik op de toekomst!

 Volhouden wordt je macht en je kracht.

 Je laat je niet uit je loodje slaan en ik bevorder je zelfredzaamheid. Met de 2 voeten op de grond en in een betonneke van wetenschappelijk advies sta je sterk, statig en elegant in je schoenen!

 Ik ben je coach in de online academie via audio, tekst en filmpjes maar ik ben ook écht binnen handbereik via je persoonlijk portaal. Haal mij erbij als je twijfelt!

 Na je traject ben je gevuld met mildheid. De emo-eter in je heb je in slaap gedaan en wandelen gestuurd.

 Je ervaart de fysieke resultaten in je lichaamsgewicht, fitheid en helderheid.

 Rust, trots, onoverwinnelijkheid, zelfvertrouwen maken onlossmakelijk deel uit van je nieuwe IK.

 Belemmerende overtuigingen over je gewicht en je eetgedrag worden in laagjes afgepeld.
Mijn missie? Vrouwen en mannen laten stralen van kop tot teen, in body, mind & soul zodat zij volop kunnen genieten van wat écht belangrijk is. Zorg dragen voor anderen doe je namelijk het makkelijkst en meest efficiënt wanneer je helemaal in je kracht staat, met een gezond lichaam en een mindset vol zelfliefde. Energieverlies en moedeloosheid betreft emo-eetgedrag wil ik uit vele levens bannen

Mijn boodschap: Vereenzelvig je niet met de emo-eter in je maar stuur dat afgezaagde rolletje, dat doorleefde figuur gewoon de laan uit: exit de emo-eter in je!!


 Wil jij mijn 18 jaar praktijkervaring als diëtiste ten volle nuttigen?

Wil je jezelf verlossen van sabotage en schuldgevoel betreft je eetgedrag?

 Mijn helder stappenplan heeft zich al meerdere malen bewezen. Het werd gesmaakt en goedgekeurd.De verschillende lagen van mijn anti emo-eter traject 'Gezond voeden, heerlijk voelen':

- 12 weken persoonlijke coaching via de opvolging in jouw portaal (geen pottenkijkers, just you and me zodat je moeiteloos je schaamte aan de kant kan zetten, samen deepdiven in je struggles):

 wekelijks antwoord op de afgewerkte module (gemaakte oefeningen) en ingevuld eetdagboek

 antwoord op al je tussentijdse vragen (die kaderen binnen het traject)

- 1 jaar toegang tot de cursus Gezond voeden, heerlijk voelen in de online academie met 7 modules ( 31 lessen) 

    Hier vind je de knepen van het vak, tips en trics, de blue print van het stappenplan
Deze investering in je gezondheid, body & mind bedraagt NU TIJDELIJK! €300 (ipv €545)

De modules van dit traject:

1. Uitwerken van je voedingsplan op maat (van ontbijt tot avondmaal + snacks :-)) The do's en dont's

2. Extra uitdieping basis voedingsleer -> finetunen van je schema 

3. Een kuur structuur

4. Gedachten & gevoelens

5. Eetgedrag 

6. Metabolisme 

7. Bestendigen!  
Klinkt dat als op je lijf geschreven?Voor wie is dit traject (niet) geschikt?

Schrijf je niet automatisch in als je minderjarig bent, een eetstoornis hebt of kampt met een depressie/ burn out. Contacteer me als jij met specifieke gezondheidsproblemen kampt die voedingsaanpassing vereisen of precair moeten behandeld worden. 

Schrijf je zeker in als je er helemaal genoeg van hebt en eindelijk komaf wil maken met emo-eten en alle gevolgen vandien.

Enkele vragen die nog in je opborrelen?

Haal ik de waarde uit dit online programma?

De waarde van dit programma zou in de losse consultaties over de € 1000 oplopen. De lessen die ik in deze online academie zo mooi kan samenvatten vragen enorm veel tijd in de losse consultaties. Jij kan ze nu gestructureerd terugvinden en bekijken op je eigen tempo. Dat tempo ligt bij een grote interesse vast en zeker hoger dan een consult om de 14 dagen. Daarenboven ben ik er ook voor jou om alles te finetunen en personaliseren, via je persoonlijk portaal mail ik je mijn feedback. 

Hoe lang heb ik toegang?

12 maanden tot de cursus in de online academie

12 weken onder mijn coaching-vleugels

Zal ik gewicht verliezen en hoeveel gewicht zal ik verliezen?

Dat is moeilijk te voorspellen. Wie stopt met emo-eten vermijdt in principe heel wat kcal-intake. Hoeveel kcal je zal besparen en welk resultaat hieruit voortvloeit weet ik niet voor jou specifiek. Omdat je in de basis ook gezonder zal leren eten, zetten we je metabolisme kracht bij. Feit is dat je gezonder zal leven en automatisch ook zal evolueren naar een gezonder gewicht en een betere relatie met voeding. Gewichtsverlies is niet de hoofdfocus van dit programma.

En de weegschaal dan?

In een online programma ben ik inderdaad niet bij je weging. Je kan wel je gewicht in het portaal noteren zodat ik feedback krijg. Gewichtsverlies is niet het doel op zich in dit traject, wellicht wel het logisch gevolg. Hecht je toch veel belang aan een correcte weging en bepaling van vetmassa, dan kan je bij mij een weegschaal lenen (onder borg). Op die manier kan je de meetwaarden accuraat doorgeven.

Refund policy?

Dit bedrag is niet terugbetaalbaar omdat ik enkel met mensen wil werken die hun volle gewicht (lees verantwoordelijkheid) in de strijd willen gooien. Wanneer jij mijn stappenplan volgt ben ik zeker van jouw gezondheidsvoordeel!

Elke andere vraag?

Mail me of bel me! Ik ben er voor jou.Exit de emo-eter in je! Wat denk je? 

Wij 2 samen knallen?


Mijn verhaal?

Partner van Mathias (nog steeds niet getrouwd, verwacht ik nog een aanzoek of niet??). Er zijn geen zekerheden in het leven maar ik ben wel absoluut en met grote trots op de eerste plaats mama van onze 2 geweldige kids! Mijn eerste kindje was weliswaar mijn diëtistepraktijk. Nog steeds gekoesterd en met veel passie begeleidde ik sinds 2004 (mijn afstuderen als diëtiste aan KHLeuven) al duizenden mensen (dat klinkt straf maar het gaat dan ook over 18 jaar ervaring). Ik ben erg bescheiden maar ik kan écht wel zeggen dat ik impact heb kunnen maken op vele levens, via mijn expertise in het domein voeding-en dieet. By the way: dieet klinkt nogal fout als je het mij vraagt. Het is alsof we iets afnemen, terwijl ik geloof in een levensstijl en net geen zwart/wit scenario. Vol empathie gun ik iedereen een leven vol overvloedig genieten van voeding, het loskomen van de liefde-haatrelatie met voeding brengt de emotie-eter massa's rust en vrijheid. De keuze is aan jou.

Meer items
Verban de emo-eter in je via het online traject

Verban de emo-eter in je via het online traject 'Gezond voeden, heerlijk voelen!'

Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x